Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο Ψεματούρης: βίντεο προγράμματος E twinning: "Μένουμε σπίτι...μαζί!" και παζλ για τη Φιλαναγνωσία- Με αφορμή την 5η δράση μας




5η Αποστολή! Τα παιδιά έλαβαν έναν σύνδεσμο που οδηγούσε σε βίντεο με την αφήγηση του "Ψεματούρη" από την αγαπημένη μας συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη.



Αφού παρακολούθησαν το παραμύθι, ζητήθηκε να ζωγραφίσουν το ψέμα που είπε ο μήνας των γενεθλίων τους και να γράψουν το όνομα αυτού του μήνα. Συγκέντρωσα τις ζωγραφιές και τις έκανα κολάζ..




Και τα κολάζ όλων των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα τα συγκέντρωσε η αγαπημένη συνάδελφος Αριάδνη Ευαγγελοπούλου σε ένα βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η δική μας  συμμετοχή είναι στην αρχή του βίντεο! Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με πάνω από 200 σχολεία και πάνω από 500 παιδιά!!
 Τις 21 ζωγραφιές που έλαβα από τα παιδιά τις έκανα 10 παζλ που μπορούν να παίξουν τα παιδιά στο διαδίκτυο.. Δεν ξεχνάμε να επιλέξουμε το φαντασματάκι κάτω αριστερά στην οθόνη, για να φαίνεται αχνά η ζωγραφιά του παιδιού..
Καλή διασκέδαση!!!
Τα παζλ:
preview35pieceΣτέλιος preview35pieceΈλενα preview20pieceΜαρία preview35pieceΠρόδρομος preview24pieceΦίλιππος Τζ. preview35pieceΡενέ preview24pieceΠάρις preview35pieceΝαταλία preview24pieceΠαναγιώτης_Γ preview35pieceΑλίκη preview35pieceΠηνελόπη preview32pieceΠαναγιώτης_Ζ preview36pieceΕιρήνη preview35pieceΆρης preview32pieceΧρήστος preview32pieceΆννα_Μαρία preview32pieceΠαντελής preview35pieceΣαββίνα preview35pieceΣτέλιος Μπράβο σε όλους παιδιά για το όμορφο αποτέλεσμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου