Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Βήματα για τη Ζωή- Ημέρα συνεργασίας με τους γονείς


Αυτή τη φορά , η μαμά της Ευαγγελίας κα. Θωμαή, η Ευαγγελία και ο αδελφός της μας ήρθαν στο νηπιαγωγείο μας για την ημέρα συνεργασίας με τους γονείς. Η Ευαγγελία ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης της κατασκευής που η ίδια επέλεξε για να παρουσιάσει στο σχολείο και δεν ήταν άλλο από ένα κοτοπουλάκι (σύμφωνο με το πνεύμα του Πάσχα που πλησιάζει!).
Το κοτοπουλάκι το έφερε στο σχολείο και τα παιδιά ρώτησαν αν έχει όνομα... δεν είχε, οπότε βρήκαν ευκαιρία να το βαφτίσουν "Κίκι". 
Απαραίτητα Υλικά: ένα κίτρινο μαλλάκι πλεξίματος, χρωματιστά χαρτόνια για το ράμφος και τα πόδια... για τα μάτια χρησιμοποίησαν χαντρούλες, οπότε σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται και βελόνα και κλωστή! 
Στη συνέχεια έδωσε στα παιδιά τις οδηγίες , φωτοτυπημένες σε χαρτί Α4 , έχοντας γράψει στο καθένα το όνομα του κάθε παιδιού και των νηπιαγωγών!


Τέλος, κέρασε στα παιδιά κορμό που έφτιαξε στο σπίτι με τη μαμά της!Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρουσίαση!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου