Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Χελιδόνα- Τα κάλαντα του Μάρτη

Καλό Μήνα και καλή Άνοιξη!! 
Υποδεχτήκαμε τον Μάρτη με τα μαρτάκια μας και με τη Χελιδόνα μας... 
Βάλαμε στεφανάκια στα κεφαλάκια μας, κρατήσαμε τη Χελιδόνα, και από ένα χελιδονάκι στολισμένο με κορδέλες και λουλούδια και είπαμε τα κάλαντα του Μάρτη στις άλλες τάξεις.. Κεραστήκαμε με σοκολατάκια, όπως έκαναν στα παλιότερα χρόνια, κεράσαμε κι εμείς τα άλλα παιδιά που μας είπαν τα κάλαντα...


Πατρόν από τα χελιδόνια μας..


 Και οι στίχοι από το τραγουδάκι...Είχαμε όμως και  συνέχεια της ομαδικής εργασίας που κάναμε τις περασμένες μέρες  , δουλεύοντας πάνω στον πίνακα του Σπύρου Βασιλείου, ζήτησα από τα παιδιά να ζωγραφίσουν και τα ίδια τον πίνακα...μερικά από τα μοναδικά έργα τους ακολουθούν...την ανάρτηση με την ομαδική εργασία του πίνακα μπορείτε να τη θυμηθείτε εδώ.