Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Κλόουν- καραμούζες

Με cd (εννοείται χρησιμοποιημένα και άχρηστα πια!!!), με χαρτιά και χαρτόνια (από αυτά που κρατώ στο κουτάκι μου με τα περισσεύματα χαρτονιών....), με γκοφρέ χαρτί για μαλλιά του κλόουν, χρωματιστά γλωσσοπίεστρα και καραμούζες, κάναμε σήμερα τους κλόουν καραμούζες!! 

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν, δούλευαν με μεράκι και στόλιζαν τους κλόουν τους, όπως ήθελαν εκείνα. Καθένας κλόουν διαφορετικός, όλοι πανέμορφοι! 

Και φυσικά, η μεγάλη χαρά των παιδιών: η φασαρία από τις καραμούζες!!
Ε, και η κυρία, αλλά και η φοιτήτρια γίναμε παιδάκια και φωτογραφηθήκαμε όλοι μαζί με τους κλόουν- καραμούζες μας!!

Την ιδέα μας την έδωσε σε σχετική επιμόρφωση του τοπικού δικτύου για την Ανακύκλωση στο οποίο ανήκουμε , ο Κώστας και η Δομνίκη. 
Στο νηπιαγωγείο προσθέσαμε υλικά, τα οποία μπορούν να χειριστούν τα παιδιά και να δημιουργήσουν με τα χεράκια τους, χωρίς καθόλου ή με ελάχιστη βοήθεια από εμάς.