Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

1. Μάσκες Μίνιονς και Ινδιάνοι 2. Γαϊτανάκι

Σήμερα τα μικρά χεράκια πήραν φωτιά, με μεγάλη πάντα χαρά!! Μάσκες Μίνιονς για όσους έλειπαν όταν τους κατασκευάσαμε (με πατρόν από Kinderella)
Και μάσκες Ινδιάνων για όλους. Φέτος επέλεξα τα γλωσσοπίεστρα αντί για το λάστιχο που κόβεται εύκολα και απογοητεύονται τα παιδάκι. Έτσι και μπορούν να τα φορέσουν ως μάσκες, αλλά και να παίξουν μαζί τους χρησιμοποιώντας τες ως κούκλες για κουκλοθέατρο.
Τέλος, μιλήσαμε για έθιμο που αφορά το γαϊτανάκι και με τη μέθοδο του κολάζ τα παιδιά το αποτύπωσαν στο χαρτί τους, γράφοντας παράλληλα και τη λέξη γαϊτανάκι. Αύριο θα το χορέψουμε κιόλας, σε συνεργασία με τα διπλανά τμήματα.