Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Κι άλλα αποκριάτικα....Στο διπλανό Νηπιαγωγείο η συνάδελφος Μαρία Ντόντουλου ανακάλυψε στο διαδίκτυο έναν πολύ όμορφο κλόουν. Μου άρεσε πολύ και τον έκανα μαζί με τα παιδιά του ολοήμερου... Τον ονομάσαμε "Κλόουν της Αγάπης", γιατί έχει για μαλλιά του καρδιές, αλλά και στο στόμα του έχει καρδιές - λόγια αγάπης. Τα παιδιά τον λάτρεψαν!! Καρδούλες μικρές και μεγάλες, όλες από χαρτόνια που περισσεύουν , όταν κάνουμε κατασκευές από χαρτόνι. Για να μην ξεχνάμε και την οικολογική μας συνείδηση,ε;
αΗ Έλενα ήθελε να του κάνει και φιογκάκι στα μαλλιά!!

Η Αλέξια ζωγράφισε μόνη της , τον δικό της κλόουν!


Κι εδώ μια περσινή ομαδική εργασία, σε χαρτί του μέτρου. Αποκριάτικη πόλη! Την ιδέα την είχα δει στο διαδίκτυο ή σε κάποιο περιοδικό, δεν θυμάμαι...αλλά μου άρεσε πολύ!