Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

"Τα χρωματιστά συναισθήματα" στο Νηπιαγωγείο μας

"Τα χρωματιστά συναισθήματα" 

Τα νήπια παρακολούθησαν σήμερα θεατρική παράσταση με τίτλο : "Τα χρωματιστά συναισθήματα", από τη θεατρική ομάδα του "Σοφούλη". 
Θέμα: ένα παιδάκι απορροφημένο από την τεχνολογία, αρνείται να μιλήσει με τη μητέρα του και βρίσκει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα τεχνολογικά μέσα ανιαρό και ανούσιο. Με τη βοήθεια του Νέλου Πινέλου φυλακίζουν τη μάγισσα τεχνολογία και ανακαλύπτει τη δύναμη των θετικών συναισθημάτων, αποδέχεται όμως και την ύπαρξη των αρνητικών συναισθημάτων. Μαθαίνει, ακόμη, πως κάθε συναίσθημα το εκφράζουμε με ένα χρώμα. 
Κατά τη διάρκεια της παράστασης ζητήθηκε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους.