Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Διακόσμηση πόρτας, κατασκευή Όλαφ και πατρόν

Και αφού πέρασαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και κατέβασα το ξωτικό μας από την πόρτα, άδειασε....έπρεπε να βρω κάτι που να αρέσει στα παιδιά (και στις δασκάλες), για να μας φτιάχνει τη διάθεση...ένας χιονάνθρωπος, είναι μια καλή ιδέα για διακόσμηση αυτή την εποχή, αλλά τι χιονάνθρωπος; Ο αγαπημένος στα παιδιά ήρωας του "Frozen", Όλαφ. Αύριο θα προσθέσω και χιονονιφάδες με τα πρόσωπα των παιδιών γύρω από τον Όλαφ! Τους άρεσε πολύ και έλεγαν τη γνωστή ατάκα του Όλαφ : "Γεια, είμαι ο Όλαφ, και μ' αρέσουν οι αγκαλιές".

Και αφού μας άρεσε στα παιδιά τόσο πολύ ο Όλαφ, μου ζήτησαν να πάρουν κι έναν Όλαφ στο σπίτι .Βρήκα στο διαδίκτυο ένα πατρόν από ένα blog όπου τα παιδιά έκοψαν τα μέρη του σώματος του Όλαφ και τα κόλλησαν όπως ήθελαν. Διαφορετικά μάτια ο καθένας, διαφορετικά κολλήματα, αλλά χαμόγελα άπειρα και χαρά μεγάλη!
Και για όσους ενδιαφέρονται, το πατρόν που βρήκα είναι αυτό: