Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

E-book, εμπνευσμένο από "Το Κόκκινο μπαλόνι της Μασκαρούς Χαράς"- Βήματα για τη ζωήΒήματα για τη Ζωή,  συνέχεια του προγράμματός μας . Μιλώντας για τα συναισθήματα, ασχοληθήκαμε σήμερα με τη Χαρά.
Με αφορμή το βιβλίο "Το Κόκκινο μπαλόνι της Μασκαρούς Χαράς", της Κάτια Πινό (Ψωρομύτη),  που μιλάει για τις μορφές που μπορεί να πάρει η χαρά, αλλά και για το ότι αυτή δεν διαρκεί για πάντα, αλλά φεύγει και ξανάρχεται με άλλη μορφή,  τα παιδιά ζωγράφισαν το  καθένα τι το κάνει χαρούμενο και πού κρύβεται η δική του χαρά...
Συνδυάσαμε τις Απόκριες με τα συναισθήματα και συγκεκριμένα με τη Χαρά.
Το βιβλιαράκι μας θα το βρείτε εδώ.