Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Χειμωνιάτικα τοπία: ομαδική και ατομικές εργασίεςΧιονίσαμε ομαδικές και ατομικές εργασίες χθες και σήμερα (μιας και χιόνι δεν βλέπουμε!!) και όλα τα παιδάκια μαζεύτηκαν γύρω από την ομαδική εργασία, με λαχτάρα για το χιόνι! Η Νικολέτα ήθελε να βουτήξει μέσα σε αυτό και να παίξει!
Πώς έγινε η ομαδική μας; Τα παιδιά έβαψαν εφημερίδες με λευκή τέμπερα, άλλα σχεδίασαν τους χιονανθρώπους, άλλα πουλιά, άλλα την Έλσα και τον Όλαφ (ιδέα των παιδιών από την παιδική ταινία "Frozen"), άλλα χιόνισαν το τοπίο με τα δαχτυλάκια τους, άλλα σχεδίασαν τα δέντρα. Για τα σχέδια των παιδιών χρησιμοποιήθηκαν χαρτιά που περίσσευαν, γιατί στο νηπιαγωγείο μας δεν ξεχνάμε να ανακυκλώνουμε και να επαναχρησιμοποιούμε!Οι ατομικές εργασίες των παιδιών:
Και οι δύο βασιλόπιτες που κόψαμε σήμερα!