Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ένας κουμπαράς στη βιβλιοθήκη μου - Εύα ΙεροπούλουΤι βρήκα στο διαδίκτυο, τι βρήκα!!!
Ένα από τα τραγούδια που τραγουδάω με τα παιδιά για την Αποταμίευση, είναι το "Ένας κουμπαράς στη βιβλιοθήκη μου" και στη συνέχεια το "Ράγισα, έσπασα", όπου ο κουμπαράς χάνει τα λεφτά του και μένει με τη μοναξιά του..

Φέτος, μου χάλασε το cd... το διέλυσα το έρημο τόσα χρόνια...
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο (να το ακούσουμε με τα παιδιά τουλάχιστον στο youtube...), δεν το βρήκα!! Βρήκα, όμως, το προσωπικό ιστολόγιο της δημιουργού του, της Εύας Ιεροπούλου.
Πάρα πολύ γεμάτη σελίδα με πολλά έργα και απίστευτο υλικό για τα παιδιά και τους μαθητές μας.

Πολύ γενναιόδωρη μαζί μας η δημιουργός, μας προσφέρει βίντεο από παραστάσεις των έργων της, μέσα σε αυτά και το "Πράσινο μούσκαρι, - ο", όπου υπάρχει και το "Ένας κουμπαράς στη βιβλιοθήκη μου" (περίπου στο 8ο λεπτό...)

Δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ, αξίζει σαν έργο, το αξιοποιώ εδώ και χρόνια και το λατρεύω!