Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Ομαδική εργασία : μέλισσα με ανακυκλώσιμα υλικά

Μιλώντας για το μελι - μέλισσα, φτιάξαμε την ομαδική εργασία που ακολουθεί. Τσαλακώσαμε εφημερίδες και τις κολλήσαμε σε χαρτί του μέτρου με ατλακόλ σε σχήμα δέντρου. Άλλη ομάδα έβαψε αυγοθήκες κίτρινες, για κυψέλες. Όλοι έκαναν μέλισσες από χαρτόνι με φτερά από ζελατίνη. Άλλοι έβαψαν αυγοθήκες και κάναμε διαφορετικά λουλούδια σε σχήματα και χρώματα. Στο τέλος, κάναμε και δυο μελισσούλες από kinder αυγουλάκια.
Κάποια παιδιά χρωμάτισαν το δέντρο, άλλα τον ουρανό και άλλα τα χόρτα. Στο τέλος κάναμε τη σύνθεση και στολίσαμε τον έναν από τους πίνακές μας...