Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

"Μέσα από ένα ταξιδάκι, έγραψα βιβλιαράκι!!!"

Το Νηπιαγωγείο Τρικάλων Ημαθίας, είχε ως μασκότ του έναν τιγρούλη. Κάθε ωδομάδα ένα παιδί έπαιρνε στο σπίτι του τον τιγρούλη και τον φρόντιζε...μέχρι που ο τιγρούλης χάθηκε! Και άρχισε να τριγυρνά σε σχολεία...πρώτα στο νηπιαγωγείο Κορυφής, μετά σε δύο νηπιαγωγεία στον Εύοσμο και τέλος, στο 7ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης... Κάθε νηπιαγωγός που συμμετείχε σε αυτό το πρόγραμμα κατέγραφε τις αντιδράσεις των παιδιών, τα παιδιά ζωγράφιζαν κάτι και όλα μαζί τα συνέθεσαν οι νηπιαγωγοί από το Νηπιαγωγείο Τρικάλων  Ημαθίας Βάσω Καραπά και Άννα Αλεξιάδου.

Το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε σε ένα e-book και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή την πολύ όμορφη δουλειά!!! Μακάρι πάντα να συνεργάζονται συνάδελφοι και σχολεία!
Η όλη εργασία παρουσιάστηκε από τις συναδέλφους που υπηρετούν στα Τρίκαλα Ημαθίας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικών Συμβούλων στη Θεσσαλόνικης (27, 28, 29/3/2015).
Πατώντας πάνω στην εικόνα του εξώφυλλου, με ένα κλικ, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι του τιγρούλη!!