Τρίτη 19 Μαΐου 2020

12η αποστολή: Συστήνουμε το σχολείο και τον τόπο μας!!!

Ήρθε η τελευταία αποστολή του E twinning προγράμματος : "Μένουμε σπίτι...μαζί!!!". Σε αυτή την αποστολή θα χρειαστούμε φωτογραφίες, ζωγραφιές και πληροφορίες για τον τόπο που μένουμε, για το σχολείο μας και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να συμπεριληφθεί. Φωτογραφίες από πάρκα, όμορφα σημεία του τόπου μας, μουσεία και ό,τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να συστήσουμε στους συνεργάτες του έργου μας, που προέρχονται από πολλές πόλεις της Ελλάδας άλλα και του εξωτερικού την πόλη μας, την περιοχή και το σχολείο μας.
Θα διαμορφωθεί ένας παγκόσμιος χάρτης με τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπου θα δίνονται πληροφορίες για το κάθε σχολείο και για την περιοχή του.
Δείτε το βιντεάκι που έχει ετοιμάσει η συντονιστική επιτροπή του e twinning έργου : "Μένουμε σπίτι...μαζί!!" , όπου δίνονται πληροφορίες για την αποστολή μας!

 

Το τελευταίο βιντεάκι μας ακολουθεί και με αυτό ολοκληρώνουμε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα E twinning: "Μένουμε σπίτι...μαζί!!!". Γνωρίζουμε μέσα από αυτό το σχολείο μας και τον τόπο μας!
Καλή επάνοδο στα σχολειά μας!!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου