Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

"Στο δέντρο θα έδινα"

 Μιλώντας για τα συναισθήματα και τη χαρά του να δίνεις, διαβάσαμε την ιστορία "Το δέντρο που έδινε" και παρακολουθήσαμε την ιστορία στο youtube, μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Και αναλογιστήκαμε τι θα μπορούσαν τα παιδιά να προσφέρουν στο δέντρο, μιας και όταν δεχόμαστε προσφορές, καλό είναι να ξέρουμε και να προσφέρουμε. Σε χαρτόνι 50x70 τα παιδιά έκοψαν, έστριψαν, κόλλησαν και έβαψαν ρολά κουζίνας, τα οποία συνέθεσαν τον κορμό του δέντρου μας. Μετά σε post-it σε σχήμα καρδιάς έγραψαν τι μπορούν να προσφέρουν στο δέντρο και τα κόλλησαν για καρπούς του δέντρου. Τέλος ζωγράφισαν παιδιά και τα κόλλησαν πάνω στο χορτάρι που είχαν χρωματίσει με ξυλομπογιές.
Η εργασία μας είχε τίτλο : "Στο δέντρο θα έδινα"