Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Πασχαλινές Λαμπάδες

Για τις φετινές μας λαμπάδες ακολουθήσαμε την περσινή μας τεχνική, με τις τέμπερες και την ατλακόλ. Το στολιδάκι μας όμως διαφέρει. Τα παιδιά χρωμάτισαν κίτρινες κουκουνάρες και στη συνέχεια κολλήσαμε κεφαλάκι, φτερά, κορδέλες!


Ετοιμάσαμε και άλλες 20 λαμπάδες,  που θα δώσουμε για δωρεά. Σε κάποιες επιλέξαμε τον στολισμό με ξύλινα στολίδια και σε κάποιες τα στολίδια τα κατασκευάσαμε μόνοι μας!


Στις παρακάτω λαμπάδες το στολιδάκι είναι ένα γλωσσοπίεστρο- κοτοπουλάκι!

Λαμπάδες χελονονιτζάκια , frozen και λαμπάδες με κοτοπουλάκια με αυγά kinder ( περσινή κατασκευή) θα τις βρείτε εδώ και εδώ.
Πασχαλινές λαμπάδες με ρύζι μπορείτε να τις δείτε εδώ (ακόμη πιο παλιά κατασκευή)