Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ηλεκτρονικά βιβλία- Δημιουργική γραφή με θέμα την Ανακύκλωση


Δύο οικολογικές ιστορίες που σχετίζονται με τη διαχείριση των σκουπιδιών και την ανακύκλωση, γραμμένες εξ' ολοκλήρου από τα νήπια της τάξης μας..
Στα πλαίσια ενός κύκλου σεμιναρίων , με το Τοπικό Θεματικό δίκτυο "Το Ταξίδι των σκουπιδιών", με συντονίστριες την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. κα. Χριστίνα Τσαλίκη και την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Ε. κα. Αντωνία Δαρδιώτη και επιμορφώτριά μας την συνάδελφό και συγγραφέα πολλών αγαπημένων μας βιβλίων την κα. Έλενα Αρτζανίδου έγιναν οι προσπάθειες συγγραφής αυτών των ιστοριών...
Δύο διαφορετικές μέθοδοι, διαφορετικός και ο τρόπος που ξεδιπλώθηκαν οι σκέψεις και οι ιδέες των παιδιών. Οι ιστορίες τους εκπληκτικές, ο ενθουσιασμός μεγάλος!! Πατώντας πάνω στο όνομα του παραμυθιού ,όπως ακολουθούν οι τίτλοι θα οδηγηθείτε στα ηλεκτρονικά μας βιβλία!