Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

"Καθαρί- ΖΩ για το μέλλον"...πήραμε και ένα οικολογικό βραβειάκι!!!


"Καθαρί- ΖΩ για το μέλλον", ήταν ο τίτλος του Μαραθωνίου Οικολογικής Ευαισθησίας, που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού σε συνεργασία με τη Henkel, για το σχολικό έτος 2014-2015. 
Οι δράσεις των σχολείων που συμμετείχαμε αναρτήθηκαν σε ένα wiki που δημιούργησε το ΕΚΕΔΙΣΥ στο wikispaces. Υπήρξαν εξαιρετικές δουλειές Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων και το Νηπιαγωγείο μας είχε την τιμή να διακριθεί με το 2ο Βραβείο και μια δωροεπιταγή!
Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν πήραν από ένα μολύβι, ένα βραχιολάκι, έναν σελιδοδείκτη και έναν έπαινο και όλα τα σχολεία πήραν από ένα δίπλωμα συμμετοχής. 
Η τελετή βράβευσης έγινε σήμερα στις 11:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης. 
Παρατηρώντας τις περσινές δημιουργίες μας, που συμμετείχαν στον Οικολογικό Μαραθώνιο