Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

5 Ιουνίου : Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το σχολείο μας συμμετείχε μαζί με πολλά άλλα σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε έκθεση μαθητικής δημιουργίας θεμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αγωγής υγείας (αφίσες και κατασκευές), από τις 22/5 έως τς 5/6/2014. Σήμερα, 5/6/2014, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, έγινε η λήξη της έκθεσης, με μια δίωρη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι αγωγής υγείας (Γιάννης Τομπούλογλου)  και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (Χριστίνα Τσαλίκη). Στην τελετή ήταν παρόντες όσοι από τους μαθητές επιθυμούσαν και φυσικά οι εκπαιδευτικοί που πήραμε μέρος στα προγράμματα. Πάρα πολλές ιδέες πήραμε ο ένας από τον άλλο και έβγαλα πολλές φωτογραφίες. Δυστυχώς, δεν φαίνεται το όνομα του κάθε σχολείου, φαίνεται, όμως, αρκετά καθαρά η εικόνα των εργασιών.

Παπαρούνες από αυγοθήκεςΗ δική μας συμμετοχή


Η συμμετοχή μας μέρος β΄..


Κούκλες από χαρτοπολτόΤο δέντρο του πολέμου

Το δέντρο της Ειρήνης

Διατροφική πυραμίδα από κουτιά.

πίνακας από άχρηστα υλικά.


4 σχόλια:

 1. φανταστικά, υπέροχα, μοναδικά!!!!! τι άλλο να πω; χίλια μπραβο!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δημιουργίες σας καταπληκτικές αλλά και όλες αυτές των άλλων σχολείων, πολύ ωραία έκθεση, μπράβο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια στους νηπιαγωγούς αλλά και σε όλα τα παιδάκια για τα μοναδικά τους έργα! Μπράβο! Καταπληκτική έκθεση!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας ευχαριστούμε πολύ! Ήταν πραγματικά αξιόλογη έκθεση και μια πολύ όμορφη τελετή. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι να δουλεύουμε έτσι δυναμικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή