Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Πασχαλινές λαμπάδες...Οι φετινές μας λαμπάδες, από ανακυκλώσιμα υλικά... τα παιδιά έφεραν στο σχολείο το εσωτερικό από τα γνωστά σοκολατένια αυγουλάκια. Κόλλησα μάτια, ράμφος και φτερά και έκανα τα κοτοπουλάκια, όπως φαίνονται παρακάτω. 
 Στη συνέχεια, έσταξα σε λαδόκολλα χρώματα που διάλεξαν τα παιδιά και ένα- ένα ερχόταν τα παιδιά και κυλούσαν τη λαμπάδα τους πάνω στην τέμπερα.

Το αποτέλεσμα ήταν κάπως έτσι...
Αφήσαμε να στεγνώσουν και στη συνέχεια πέρασα μια στρώση ατλακόλ, για να μην ξεφλουδίζεται η τέμπερα. Μόλις στέγνωσε και η ατλακόλ, έδεσα κορδέλες  χρωματιστές....


 ...και κόλλησα με σιλικόνη τα κοτοπουλάκια...
και περιμένουν πώς και πώς να πάρουν τις λαμπάδες στο σπίτι τους!