Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Ημερολόγια 2015

Τα φετινά μας ημερολόγια! Απλά, αλλά μας παίδεψαν λίγο.. Είχα δει μια κάρτα στο διαδίκτυο με καραβάκι και μου ήρθε η ιδέα της παρτιτούρας-βαρκούλας. Κι επειδή εκτυπώσαμε παρτιτούρες σε διαφορετικά χρώματα, βγήκαν και διαφορετικοί συνδυασμοί. Σας αρέσουν; Τις φωτογραφίες τις τράβηξα πριν προσθέσω το κορδονάκι και το ημερολόγιο σε κάποια. Για κορδονάκι στα πιο πολλά έβαλα σπάγγο. Στα κόκκινα έβαλα κόκκινο κορδόνι.
Πρόσθεσα εννοείται το ημερολόγιο και το κορδονάκι...κοτνίζα από μακαρόνι χειροποίητοΚαι αφού τελειώσαμε με τα καραβάκια μας , έκανα κι ένα παιδικό, τελείως απλό ημερολόγιο, με χρυσαφί λεπτομέρειες!