Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες...

Φέτος η ομάδα των γονιών του τμήματος μας δείχνει να λειτουργεί πολύ καλά..στα πλαίσια ενός χριστουγεννιάτικου bazaar που οργανώνουν, ήρθαν το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας και τους δείξαμε διάφορες τεχνικές και κατασκευές..
Με κουλουράκια, καφέ, χαμόγελο, πειράγματα και πολύ καλή διάθεση, αποχωρίσαμε από το Νηπιαγωγείο στις 21:00! 

Ήταν απίστευτη η θέληση των μαμάδων να μάθουν τεχνικές που δεν γνώριζαν και όσων γνώριζαν να μοιραστούν τις γνώσεις και τα υλικά τους. 
Η συνάδερφος, με την οποία έχουμε μοιραζόμαστε το ολοήμερο φέτος (το 1ο Τμήμα), η Ρίτα Μπινιατίδου και εγώ ήμασταν εκεί με πολύ μεράκι και καλή διάθεση, για να βοηθήσουμε τις μανούλες στις κατασκευές. 

Ακολουθούν πολλές - πολλές φωτογραφίες από την απογευματινή μας συνάντηση!!! 
Κατασκευή ρεσώ με ρολά υγείας και μακαρόνια

Γωνιά decoupage

Κατασκευές από φυσικά υλικά και πηλό 
Στολίδια από κουκουνάρια
Εξαντλημένο το κουκουνάρι μας έπεσε και κοιμήθηκε...Σύνθεση από φυσικά υλικά

Περισσότερα αποτελέσματα από τις εργασίες της Παρασκευής σε επόμενη ανάρτηση...