Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Πειραματισμοί με την τεχνική decoupage

 Με την τεχνικη decoupage ή αλλιώς τεχνική της χαρτοπετσέτας: κασπώ, μολυβοθήκη, μπουκάλια, βάζο, αλλά και κερί. Είναι το δικό μου αποτέλεσμα από ένα σεμινάριο που έγινε φέτος  από το γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. Αν Θεσσαλονίκης , για την ομάδα εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα :"ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ", και αφορά την ανακύκλωση.
Προτείνουμε την επαναχρησιμοποίηση των αντικειμένων, παρεμβαίνοντας με οικονομικά υλικά! Και βέβαια μπορούμε να επανέρθουμε όσες φορές θέλουμε στο αντικείμενό μας, μέχρι να το φέρουμε στο σημείο που επιθυμούμε.
    Όμορφο δωράκι για φίλους μας, αλλά και για τη γιορτή της μητέρα στο σχολείο.