Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Γιορτή μητέρας: καρφίτσες, γλαστράκια- Πρωτομαγιάτικα στεφάνιαΓια τη γιορτή της μητέρας, πήραμε κουβαδάκια γιαουρτιού του 1 kg και τα χρωματίσαμε με ακρυλικό λευκό χρώμα. Μόλις στέγνωσε το λευκό χρώμα, τα παιδιά χρωμάτισαν με γαλάζιο τον ουρανό, με πράσινο το χορτάρι και με το δάχτυλό τους σχημάτισαν κόκκινα και κίτρινα λουλούδια, όλα με ακρυλικό χρώμα. Αγοράσαμε λουλούδια:Τα φυτέψαμε:


Κάναμε καρφίτσες από άνοιγμα καφέ  και βρεφικών κρεμών:


Οι κάρτες μας για τη γιορτή της μητέρας, οι οποίες κολλήθηκαν σε γλωσσοπίεστρο και τοποθετήθηκαν μέσα στο γλαστράκι κάθε παιδιού:


Ζωγραφίσαμε τη μαμά μας:
Κι επειδή δεν μοιραστήκαμε τις φετινές ανοιξιάτικες κατασκευές μας :
Ζωγραφίσαμε τον Μάιο:Κάναμε μαγιάτικα στεφάνια με χάρτινα πιάτα και γκοφρέ λουλούδια:Κάναμε τύπωμα πεταλούδας, μιλώντας για τα έντομα. Τα παιδιά χρωμάτισαν πεταλούδες με τέμπερες και έκαναν τύπωμα στο μπλοκ τους: