Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Μαθαίνουμε τα σχήματα: κύκλος


Μαθαίνουμε τα σχήματα και τι πιο όμορφο από το να τον αποτυπώσουμε σε μικρά έργα τέχνης. Εργαλεία μας : ρολά χαρτιού υγείας , μαύρη τέμπερα και νερομπογιές. 
Κάναμε τυπώματα από ρολά χαρτιού υγείας- όπως ήθελε κάθε παιδί (είπαμε, στην τέχνη έχουμε ελευθερία!!) και αφού στέγνωσε η μαύρη τέμπερα (εμάς μεσολάβησε Σαββατοκύριακο), τα παιδιά χρωμάτισαν με νερομπογιές το εσωτερικό των κύκλων, με όποια χρώματα ήθελαν εκείνα.
Στο τέλος αναρτήσαμε όλες τς εργασίες στον πίνακά μας, για να στεγνώσουν, αλλά και για να καμαρώσουν τα παιδιά τα έργα τους.
Κάνω τον κύκλο παιδάκι και προσπαθώ να κάνω τους δικούς μου κύκλους: