Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Κυκλοφοριακή αγωγή στο ...Δημοτικό
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα πρόσκληση από το Γ2 του Δημοτικού που συστεγαζόμαστε , η οποία αφορούσε σε έκθεση εργασιών που έκαναν τα παιδιά.
 Οι εργασίες όλες είχαν ως θέμα τους την κυκλοφορική αγωγή, καθώς αυτό ήταν και το θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν...με τα παιδιά της τάξης μας, επισκεφθήκαμε το Γ2, στο οποίο διδάσκει η συνάδελφος Αναστασία Χαλατζόγλου..
Τα παιδιά της τάξης μου ανυπομονούσαν να δουν τις εργασίες των μεγαλύτερων παιδιών...

Δείτε τι όμορφη δουλειά!! Συγχαρητήρια στη δασκάλα και τα παιδιά για τη δουλειά τους και ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν να μας καλέσουν στην έκθεσή τους.