Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

, σκηνικό γιορτής και πρόσκληση γιορτής 25ης ΜαρτίουΜε πολλή μεράκι και δουλειά ετοιμάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα το σκηνικό της γιορτής μας για την 25η Μαρτίου 1821.  Εμπνευσμένοι από τα "Ελληνάκια", της Ευγενίας Φακίνου συνθέσαμε το σκηνικό μας. Για τον Γιώργη σχεδίασα το περίγραμμα του σώματος του Παύλου, Με ψηφίδες τα παιδιά γέμισαν το πρόσωπο και τα χέρια του, με γκοφρέ κάναμε τη φουστανέλα και το πουκάμισο.
Για τη Λενιώ, σχεδίασα το περίγραμμα του σώματος της Γωγώς και με τον ίδιο τρόπο "ντύσαμε" και την ελληνοπούλα μας. 
το σαμάρι είναι ψηφιδωτό, με μπαλάκια γκοφρέ, καμωμένα από τα χεράκια των παιδιών. 
Τα υπόλοιπα είναι μοτίβα κεντήματος (από το blog της Τάνιας Μάνεση), τα οποία χρωμάτισαν τα παιδιά με πολλή μεράκι!  Κι επειδή θέλουμε και τους γονείς και τους παππούδες μας κοντά, τους ετοιμάσαμε και τις παρακάτω προσκλήσεις (ιδέα από το blog του 1ου Νηπιαγωγείου Ιστιαίας). Καθεμία από τις προσκλήσεις διαφορετική- προσωπικά τις λάτρεψα όλες !!!