Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Library4all...

Καλό μήνα και καλό χειμώνα!!! Ο Άη Βασίλης επισκέφθηκε νωρίς- νωρίς το σχολείο μας φέτος!!! Σήμερα παρέλαβα από το Library4all δωρεά 20 βιβλίων και υλικού από τον Φάρο τυφλών. 
Με μεγάλη μας χαρά και έκπληξη, παραλάβαμε μέσα στην κούτα με τα βιβλία και το παρακάτω γράμμα, από έναν μαθητή, τον Μιχάλη, που μας συγκίνησε πολύ. Φυσικά, θα ανταποδώσουμε!

Ανοίξαμε μαζί με τα παιδιά την κούτα με τα βιβλία και χαμογελάκια φώτισαν τα προσωπάκια τους, καθώς στο νηπιαγωγείο μας αγαπάμε τα βιβλία πολύ!Ευχαριστούμε πολύ το Library4all, καθώς επίσης και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το οποίο ανέλαβε τα έξοδα αποστολής των βιβλίων στο σχολείο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου