Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

28η Οκτωβρίου- Κατασκευές - part 2

Συνεχίζοντας την ενασχόλησή μας με την 28η Οκτωβρίου, συνεχίσαμε και τις κατασκευές μας... Σήμερα είχε την τιμητική του ο Άγιος Δημήτριος. Με χρυσές ψηφίδες σχηματίσαμε το φωτοστέφανό του, και χρωματίσαμε όλα τα υπόλοιπα με κηρομπογιές. 

Και συνεχίσαμε με το ποίημα του Β. Ρώτα και τα φύλλα εργασίας της Τάνιας Μάνεση... σήμερα τα παιδιά ζωγράφισαν πώς φαντάζονται ένα κανόνι της ειρήνης...φαντάσηκαν λουλούδια, καραμέλες, σερπαντίνες, την ελληνική σημαία, σπίτια, πριγκίπισσες, καρδούλες, γλυκά, και άλλα πολλά...
Και εμπνευσμένος από την ομαδική εργασία που ολοκλήρωσαν τα παιδιά χθες με την συνάδελφο Γιώτα Τσιγκρή, 
ομαδική εργασία σε χαρτί του μέτρου: "ΟΧΙ"

 ένα παιδί έκανε μόνο του το δικό του στεφάνι στις ελεύθερες δραστηριότητες!!part 1 κατασκευών εδώ

Και για περσινές κατασκευές:
ψηφιδωτή σημαία εδώ 
Λευκός Πύργος εδώ