Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Τέλος της φετινής χρονιάς με δώρα από τη Βιβλιοτρεχάλα...

Η χρονιά τελείωσε με δώρα- πάρτυ- ζωγραφική!!!
Φέτος λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό "Βιβλιοτρεχάλα" των εκδόσεων Ψυχογιός και ήμασταν ένα από τα τμήματα που κληρώθηκε για το δώρο του χορηγού. Συνολικά 10 τμήματα πήραν αυτό το δώρο, 1 συσκευσία τάξης με 144 μαρκαδόρους!! Την ώρα του φαγητού μας βρήκε το πακέτο μας... και εννοείται, το ανοίξαμε αμέσως!


Και αφού τις τελευταίες μέρες η τάξη δεν μας χωρούσε και η αυλή μας προσκαλούσε, πήραμε κιμωλίες και ζωγραφίσαμε τα πλακάκια μας....Το πάρτι μας έγινε την Παρασκευή, όπου ομάδα εμψυχωτών ξεσήκωσε τα παιδιά και το καταευχαριστήθηκαν!!! Μένει να πούμε :

Καλό Καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου