Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

26 Απριλίου: Let's do it Greece!
26 Απριλίου σήμερα και είναι η μέρα όπου όλοι οι εθελοντές της Ελλάδας συντονίζονται, προκειμένου να κάνουν δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον... "let's do it greece"!
Η δική μας δράση αφορά ένα μεγάλο πρόβλημα του σχολείου μας, μιας και εδώ και 7 χρόνια έχει γκρεμιστεί το κτίριο του νηπιαγωγείου μας, φιλοξενούμαστε στο κτίριο του δημοτικού και την αυλή μας διακοσμούν λαμαρίνες πολλών μέτρων, προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά στην τεράστια λακούβα που έχει απομείνει και κάποτε υπήρχε το κτίριό μας. Με αίτημά μας να μας χτίσουν ένα δικό μας κτίριο και φυσικά να αφαιρεθούν οι λαμαρίνες από την αυλή , στολίσαμε τις λαμαρίνες με κάποιες από τις ομαδικές εργασίες που έχουμε κάνει στο σχολείο. Συμμετείχαν όλα τα παιδιά του 7ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης και όλες οι νηπιαγωγοί!