Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες ομαδικές κατασκευές

Επειδή πέρσι αυτό το blog δεν υπήρχε, σε κάθε εποχή ανακαλύπτω και υλικό που δεν έχω αναρτήσει. Τα αποτελέσματα από περσινές ομαδικές κατασκευές και ιδέες για διακόσμηση της τάξης..

Στην πρώτη τα παιδιά έκοψαν χιονανθρώπους και έλατα..


 Στη δεύτερη, πήραμε τα πατρόν από ένα τεύχος του περιοδικού "Παράθυρο στην Εκπαίδευση", φτιάχνοντας Εσκιμώους και χιονανθρώπους.. Κόψαμε ακόμη έλατα και αστεράκια..


 Στην τρίτη, έδωσα στα παιδιά και έβαψαν καπάκια πλαστικά.. Στη συνέχεια σχεδίασα ένα μεγάλο έλατο και εκεί πάνω τα παιδιά κολλούσαν με ατλακόλ τα καπάκια. Προσθέσαμε ασημόσκονη και αστεράκια κομμένα με διακορευτή.


 Η τέταρτη, ένα μεγάλο παλαμοελατάκι με ένα κίτρινο παλαμοαστεράκι και έναν καφέ παλαμοκορμό...