Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Είμαι Νηπιαγωγός, λατρεύω να δημιουργώ και το ίδιο θέλω να καταφέρω και με τους μαθητές μου: να τους μεταδώσω τη διάθεση για δημιουργία και την θετική ενέργεια! Σαν στάση ζωής η ανακύκλωση με χαρακτηρίζει, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σχολείο μου. Έτσι πολλές από τις κατασκευές που κάνω είναι με ανακυκλώσιμα υλικά, άλλες δικές μου ιδέες  και άλλες από διάφορα site.  Αγαπώ πολύ και την τέχνη όμως, οπότε στο σχολείο μου πειραματιζόμαστε με πίνακες ζωγραφικής , με διάφορες τεχνικές.

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Φωτογραφίες από ζώα

Κάθε φορά που "συμμαζεύω" φωτογραφίες, κάτι ανακαλύπτω...οι φωτογραφίες που ανακάλυψα στα αρχεία μου αυτή τη φορά προέρχονται από μια επίσκεψή μου σε φάρμα, κοντά στη Θεσσαλονίκη..Επέλεξα κάποιες μόνο από το σύνολο των φωτογραφιών, για μένα τις καλύτερες...και με τη νέα σχολική χρονιά, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως εποπτικό υλικό! 
Αυτό που με πρακίνησε να τις μοιραστώ μαζί σας ήταν η φωτογραφία με το ασιατικό γουρούνι. Για να είμαι ειλικρινής, πρώτη μου φορά έμαθα για την ύπαρξή του τότε, δεν το γνωριζα. Εσείς, το γνωρίζετε;
Πάπιες.

Ασιατικό γουρούνι

Καμήλα


Ελαφάκια σε τρυφερό τετ -α - τετ