Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

4 διαδραστικά Φύλλα εργασίας και 12 ψηφιακά παιχνίδια με θέμα την Άνοιξη και ο "Ντεντέκτιβ της χαμένης λέξης" της νηπιαγωγού Λιάνας Παπαναστασίου

Στο διαδίκτυο, σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψα ένα διαμαντάκι για το τηλεμάθημά μας. Η συνάδελφος Λιάνα Παπαναστασίου δημιούργησε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, που τα παιδιά όταν το παίξαμε, το διασκέδασαν πολύ! Με την άδειά της, και επειδή η ίδια δεν χειρίζεται κάποια ιστοσελίδα, το αναρτώ εδώ: Ο Ντεντέκτιβ της χαμένης λέξης. Με ενημέρωσε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα, την ευχαριστούμε πολύ! Με αφορμή τον Ντεντέκτιβ της Χαμένης λέξης που παίξαμε στο τηλεμάθημά μας, δημιούργησα 4 διαδραστικά φύλλα εργασίας και 2 ψηφιακά παιχνίδια, με θέμα την άνοιξη:
Στα διαδραστικά φύλλα εργασίας που ακολουθούν, πρέπει να σύρεις τα γράμματα και να σχηματίσεις τέσσερις λέξεις: Άνθη, Άνοιξη, Πουλιά, Ήλιος:

1. Σχημάτισε τη λέξη Άνθη:

2. Σχημάτισε τη λέξη Άνοιξη: 3. Σχημάτισε τη λέξη Πουλιά: 4. Σχημάτισε τη λέξη ήλιος: Και δύο καινούρια παιχνίδια με λέξεις της Άνοιξης: 1.Σταυρόλεξο: 2. Κρεμάλα: Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και να παίξετε και με τα περσινά ανοιξιάτικα παιχνίδια, με θέμα τα έτνομα και τα λουλούδια: 1. Μέτρησε τις πεταλούδες και αντιστοίχισε με τον σωστό αριθμό (1-10): 2. Μέτρησε τις πεταλούδες και αντιστοίχισε με τον σωστό αριθμό (11-20): 3.Το σταυρόλεξο των εντόμων: 4. Αντιστοίχισε εικόνα με λέξη: 5. Ένωσε εικόνα με λέξη: 6.Γράψε το όνομα του λουλουδιού: 7.Βρες το όνομα του λουλουδιού: 8. Η κρεμάλα των λουλουδιών: 9. Παιχνίδι μνήμης με λουλούδια: 10. Το σταυρόλεξο της Άνοιξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου