Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ομαδική Αγγελάκι - στολίδι αγγελάκι κουκουνάρα- σκηνικό γιορτής

Ένα στολίδι της τελευταίας μέρας..Με κουκουνάρες το τελευταίο στολιδάκι μας για φέτος.. Τα παιδιά έβαψαν με λευκό χρώμα κουκουνάρες, στις οποίες ρίξαμε αμέσως χρυσόσκονη. Κολλήσαμε κεφαλάκι, στολίσαμε με σύρμα πίπας χρυσαφί στεφανάκι. Στο τέλος, κολλήσαμε για φτερά του αγγέλου μας έναν φιόγκο χρυσαφί ή ασημί και ένα λεπτό κορδονάκι γύρα από το λαιμό, για να μπορούν τα παιδιά να το κρεμάσουν στο δέντρο τους. Λαμπερό και απλό!

















Εμπνευσμένη από τις κάρτες που κάναμε φέτος, ανακυκλώσαμε τα υπόλοιπα των χαρτιών που χρησιμοποιήσαμε.. Και κάναμε μια ομαδική εργασία, σε χαρτόνι 50x70. Ό,τι έκοψαν τα παιδιά για να σχηματίσουν τις κάρτες τους και περίσσεψε, το χρησιμοποιήσαμε σε αυτή την εργασία.. Στολίσαμε και με χρυσόσκονη και ιδού το αποτέλεσμα.



Και το σκηνικό από τη γιορτή μας φέτος: "Ο Άη Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους". Τα περισσότερα από τα ποιήματα για τη γιορτή μας, τα δανειστήκαμε από την kinderella - Έλενα  Μακρή και μπορείτε να τα βρείτε εδώ
Τα παιδιά απόλαυσαν τις πρόβες και τη γιορτή...τόσο που την επόμενη μέρα δεν με άφηναν να ξεστολίσω και ζητούσαν να ξανακάνουμε τη γιορτή ! 
Για ευνόητους λόγους, δεν βάζω φωτογραφίες από τη γιορτή μας , αλλά μόνο από το σκηνικό μας!






Και του χρόνου με υγεία!!! Καλές γιορτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου