Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Ντεκουπάζ

Τεχνική Ντεκουπάζ
Μου αρέσει έτσι κι αλλιώς σαν τεχνική..ανανεώνεις τα αντικείμενα και φυσικά τη διάθεσή σου! Τώρα που καλοκαίριασε, μπορούμε να δουλέψουμε την τεχνική ντεκουπάζ στο μπαλκόνι μας και να διακοσμήσουμε τον χώρο, να κάνουμε δωράκια... τα μπουκάλια και τα βάζα το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους...επομένως, πρώτες ύλες έχουμε άφθονες, διάθεση για δημιουργία περίσσια...σχέδια από χαρτοπετσέτες κυκλοφορούν άπειρα..άρα....ξεκινάμε τις καλοκαιρινές μας δημιουργίες και ....καλό καλοκαίρι!!!

Σήμερα πειραματίστηκα με βαζάκια...αφού τα έβαψα με εκρού σπρέι και στέγνωσαν, πήρα τα σχέδια που μου άρεσαν και ακολούθησα τη διαδικασία , όπως την έχουμε περιγράψει σε προηγούμενη ανάρτηση..Προορισμός τους είναι να χρησιμοποιηθούν για ρεσώ, αλλά στην επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων η φαντασία έχει τον πρώτο λόγο...


Με μοτίβο κοχύλια.Με μοτίβο λουλούδια.

Με μοτίβο πεταλούδες.


Με μοτίβο πορτοκάλια και λεμόνια.

Με μοτίβο κρινάκια.


Με μοτίβο καρδίες.


Με κεράκι ρεσώ, να φωτίζει το βαζάκι.
Κι ένα κουτί, για να τοποθετήσουμε μέσα και να τα συμμαζέψουμε λιγάκι τα πράγματα, αν δεν θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε άμεσα..

Κουτί αποθήκευσης με τεχνική χαρτοπετσέτας.Ακολουθούν και μπουκάλια με την τεχνική ντεκουπάζ...
 Το πρώτο το έβαψα λευκό και ξεκίνησα να κολλάω τα σχέδια που μου άρεσαν...έλα που δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα! Κι ενώ αρχικά σκέφτηκα να το πετάξω, προτίμησα να πειραματιστώ και να το χρωματίσω...μου άρεσε το αποτέλεσμα και ειλικρινά, το αδικεί η φωτογραφία..

Σε λευκό φόντο.

Με πινελιές πράσινου και κίτρινου...

Το δεύτερο μπουκάλι το έβαψα επίσης λευκό και κόλλησα τα μοτίβα της προτίμησής μου..Μετά έντυσα με το ίδιο μοτίβο και το καπάκι...


Με θέμα πορτοκάλια και λεμόνια.


Στην τρίτη απόπειρα προτίμησα τα ροζ λουλουδάκια:
Με λουλούδια το τρίτο μπουκάλιΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου